Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Un student înalt l-a „eclipsat„ pe Putin la o poză de grup, iar acum oamenii își fac griji pentru soarta lui

Foto: RT.ru

Lol

(video) Un student înalt l-a „eclipsat„ pe Putin la o poză de grup, iar acum oamenii își fac griji pentru soarta lui

Preşedintele rus Vladimir Putin a avut parte de o experienţă mai puţin obşinuită, în timpul unei vizite efectuate la Universitatea Federală Ural, din Ekaterinburg.

Vladimir Putin a fost invitat la o poză de grup cu mai mulţi studenţi, iar unul mai înalt dintre ei s-a poziționat chiar în faţa liderului rus. Acesta nu a reacţionat şi nici nu a părut să observe privirile aruncate de către colegii săi.

Un bărbat necunoscut, probabil un agent de pază, s-a sesizat şi l-a mutat pe student din faţa liderului de la Kremlin și l-a înlocuit cu o tănără scundă, moment în care Putin a început să râdă.

Imaginile au fost subiect de glume pe reţelele sociale din Rusia. Unii au scris că Donald Trump l-ar fi împins pur și simplu din fața sa, alții au ironizat pe seama unei eventuale deportări în Gulag.

O scenă din comedia „Dictator” / Sursa:9gag

Utilizatorii au împărtășit numeroase variante cu viitorul tânărului student: „Din câte știu, este minunat în Siberia în această perioadă a anului”, a scris un utilizator Reddit

„Nu aș vrea să fiu în locul tipului ăsta, nici ruda lui, nici câinele lui, nici prietenul lui, nici vecinul, nici o altă persoană din anturajul lui” a mai scris cineva.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lol

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top