Alătură-te comunităţii Altfel.md

O linie vestimentară va purta numele lui El Chapo. Noua afacere a soţiei traficantului de droguri

Foto: Getty Images/Reuters

Pe bune

O linie vestimentară va purta numele lui El Chapo. Noua afacere a soţiei traficantului de droguri

Soţia interlopului mexican Joaquin „El Chapo” Guzman, liderul cartelului Sinaloa, va lansa în cursul verii o linie vestimentară ce va purta numele traficantului de droguri, care se află în acest moment închis într-un penitenciar de maxima siguranta din SUA.

Luna trecută, Joaquin „El Chapo” Guzman, 61 de ani, a fost găsit vinovat de o instanţă din Statele Unite pentru toate cele zece capete de acuzare, inclusiv trafic internaţional de cocaină, heroină, marijuana şi alte droguri, precum şi folosirea armelor de foc. Potrivit rechizitoriului, Guzman şi alţi membri ai cartelului Sinaloa sunt implicaţi şi în numeroase asasinate, răpiri şi acte de tortură.

În timpul procesului, Guzman a semnat un contract prin care a cedat dreptul de folosire a numelui şi semnăturii lui către o companie administrată de soţia lui, Emma Coronel Aispuro, şi avocaţii care l-au reprezentant în instanţa din SUA.

„Acest proiect este o idee pe care Joaquin şi cu mine am avut-o de mult timp (...) Este un proiect dedicat fiicelor sale”, a afirmat Aispuro, 29 de ani, fostă câştigătoare a unui concurs de frumuseţe.

sursa: Gândul.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top