Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Un candidat la primăria din Chicago a împărţit 300.000 de dolari unei mulţimi, la biserică

Foto: Washington Times

Pe bune

(video) Un candidat la primăria din Chicago a împărţit 300.000 de dolari unei mulţimi, la biserică

Un candidat la primăria din Chicago a împărțit bani într-o biserică, la finalul slujbei. Willie Wilson este cunoscut pentru gesturile sale caritabile, însă acum a fost criticat pentru modul în care a decis să împartă bani celor nevoiași.

Evenimentul a fost organizat de organizaţia non-profit Dr. Willie Wilson Foundation la New Covenant Missionary Baptist Church. O parte din bani – 100.000 de dolari – au fost donaţi de Bruce Rauner, guvernatorul republican al statului Illinois. Willie Wilson, care candidează la primăria din Chicago, a decis să mai doneze 200.000 de euro. Aceștia a mers la biserică și a început să le dea bani oamenilor.

Gestul său a fost unul surprinzător și chiar criticat de Bruce Rauner, care a transmis că „distribuirea de bani în acest mod nu este demnă de un candidat la o funcție publică”.

Şeful de campanie al lui Willie Wilson a declarat că donaţiile au fost legale şi că evenimentul respectiv nu a fost unul electoral. Potrivit autorităţilor, nu a fost depusă nicio plângere împotriva candidatului la primărie, iar dacă banii aparţin fundaţiei, Wilson nu a făcut nimic ilegal. De astfel, chiar și Willie și-a apărat gestul spunând că „face ce vrea cu banii săi”.

sursa: Libertatea

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top