Alătură-te comunităţii Altfel.md

Marea Britanie. Un intrus a pătruns în Palatul Buckingham în toiul nopții, încercând să intre în dormitorul reginei

Foto: The Sun

Pe bune

Marea Britanie. Un intrus a pătruns în Palatul Buckingham în toiul nopții, încercând să intre în dormitorul reginei

Ofițerii de poliție britanici au arestat un bărbat necunoscut, care se presupune că a încercat să urmeze exemplul lui Michael Fagan, un alt britanic care în 1982 a reușit să pătrundă în dormitorul regal „doar păentru a vorbi” cu regina, transmite The Sun.

Din informațiile poliției, incidentul a avut loc în noaptea de 10 iulie în jurul orei 02:00 ora locală (04:00 ora Moldovei). Intrusul a reușit să sară peste poarta principală a Palatului Buckingham, intenționând să pătrundă în reședință.

Bărbatul a fost reținut la doar patru minute după ce a bătut la ușa reședinței, însă nu se știe cât timp s-a „plimbat” acesta pe teritoriul castelului, precum și despre scopul aflării sale în acel loc.

Deși intrusul nu a reușit să ajungă direct la dormitorul reginei, angajații de la palat sunt preocupați de apariția unui potențial imitator al lui Michael Fagan, care ar putea repeta gestul în orice moment. De asemenea,sunt preocupați de breșa majoră de securitate de la palat, în special pentru că reședința este dotată cu o mulțime de tehnologii de securitate, precum sensori de mișcare și camere cu infraroșu care, din motive necunoscute, nu au detectat intrusul.

Michael Fagan, ilustrat în dormitorul reginei, desculț și cu o rană la picior. El a reușit să stea de vorbă cu regina timp de 10 minute / Sursa:Alamy

Incidentul s-a produs la exact 37 de ani de la cazul lui Michael Fagan, care a făcut istorie în 1982, după ce a reușit să pătrundă în reședința reginei Elizabeta de două ori și să se întâlnească personal cu ea chiar în dormitorul regal. Bărbatul dorea doar să vorbească cu ea și i-a reușit.

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top