Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Eddie Murphy şi Snoop Dogg, colegi de platou într-o comedie biografică produsă de Netflix

Foto: Netflix

Cultură

(video) Eddie Murphy şi Snoop Dogg, colegi de platou într-o comedie biografică produsă de Netflix

Eddie Murphy este personajul principal într-un nou film produs de Netflix - el îl înterpretează pe influentul actor/comedian/muzician Rudy Ray Moore, cunoscut oamenilor ca Dolemite.

Producția poartă numele de „Dolemite Is My Name”, primul trailer a fost deja publicat, iar filmul îl vom putea urmări din toamnă pe Netflix, transmite Unsitedemuzică.

Rudy Ray Moore își dorește să ajungă un nume mare în showbiz, așa că inventează un personaj care-l va ajuta să fie celebru. Așa intră în scenă Dolemite, un pește cu un repertoriu generos de povești obscene.

Lucrurile încep să ia o turnură pozitivă, atunci când Rudy se parteneriază cu un scenarist (Keegan-Michael Key), pentru a scrie un film pentru Dolemite - peliculă care să implice Kung Fu și curse de mașini. Filmul ajunge să fie un adevărat succes pentru acele vremuri.

O groază de actori vor fi prezenți în film, printre care amintim: Wesley Snipes, Mike Epps, Craig Robinson, Tituss Burgess, Kodi Smit-McPhee, Snoop Dogg, Ron Cephas Jones, Barry Shabaka Henley, Tip „TI” Harris, Luenell și Tasha Smith.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top