Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Doi vegani şi-au înfometat copilul de cinci luni. Cu ce au înlocuit laptele praf

Foto: WFTV

Lifestyle

(video) Doi vegani şi-au înfometat copilul de cinci luni. Cu ce au înlocuit laptele praf

Doi părinţi americani vegani şi-au înfometat bebeluşul de doar cinci luni, după ce au înlocuit laptele praf şi l-au hrănit cu o altă „formulă de lapte”.

Cei doi americani vegani, Julia French (20 de ani) şi Robert Buskey (31 de ani), sunt acuzaţi că şi-au înfometat aproape până la moarte copilul de doar cinci luni, după ce l-au hrănit cu o „formulă de lapte“ bazată pe cartofi, relatează New York Post, citat de Adevărul.

Bebeluşul cântărea puţin peste 3,8 kilograme atunci când a fost descoperit de autorităţi, greutate cu aproape 500 de grame mai puţin decât la naştere.

Julia French şi Robert Buskey sunt acuzaţi de neglijarea copilului şi au fost arestaţi, iar micuţul se află într-un spital din Florida, iar acum este în afara oricărui pericol. În prima noapte de îngrijire, copilul a luat semnificativ în greutate numai datorită fluidelor administrate, fiind foarte deshidratat.

Medicii spun că sănătatea copilului ar putea fi afectată pe termen lung din cauza lipsei unor nutrienţi esenţiali în primele luni de viaţă. Asistenţii sociali, citaţi de postul de televiziune WFTV 9, au mărturisit că bebeluşul avea ochii ieşiţi din orbite şi i se vedeau coastele. De asemenea, din documentele prezentate în instanţă reiese că micuţul era foarte obosit, deshidratat şi malnutrit.

Detectivul Lauren Watson, de la Departamentul de Poliţie din Titusville, s-a declarat şocată de acest caz: „N-am văzut niciodată un copil la acest nivel, atât de aproape de o posibilă moarte”.

„Cuplul a schimbat formula de lapte când copilul se descurca bine şi câştiga în greutate”, mai spune el. Poliţiştii spun că părinţii nu au explicat de ce au trecut de la laptele organic la o formulă bazată pe cartofi.

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top