Alătură-te comunităţii Altfel.md

Liverpool ar putea pierde 25 de milioane de euro, odată cu împrumutul lui Coutinho

Foto: digisport.ro

Sport

Liverpool ar putea pierde 25 de milioane de euro, odată cu împrumutul lui Coutinho

Coutinho a fost împrumutat oficial de Barcelona la Bayern Munchen, pentru un sezon. Liverpool ar putea pierde o sumă enormă de bani în urma acestui transfer, mai ales dacă bavarezii vor activa opţiunea de cumpărare, scrie digisport.ro

Cormoranii l-au vândut pe Coutinho acum două sezoane la Barcelona pentru 145 de milioane de euro, dintre care 40 de milioane de euro plătite sub formă de bonusuri, în funcţie de performanţele jucătorului. Totuşi, odată cu împrumutul brazilianului la Bayern, două dintre aceste bonusuri au şanse mici să se mai materializeze.

Primul bonus este în valoare de 19 milioane de euro, primit de Liverpool în momentul în care Coutinho va juca 100 de meciuri în tricoul Barcelonei. Încă 6 milioane de euro ar trebui să plătească gruparea de pe Camp Nou lui Liverpool, dacă fotbalistul va câştiga Champions League cu Barcelona.

Cu mijlocaşul plecat deja la altă echipă, care are şansa să îl păstreze permanent la sfârşitul sezonului viitor, Liverpool are şanse slabe de a mai primi vreun ban de la Barcelona.

Până în acest moment, campioana Europei a primit 15 milioane de euro de la Barcelona sub formă de bonusuri, prin performanţele lui Coutinho la catalani.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top