Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto/video) Orașul Chicago, paralizat de o iarnă târzie. Locuitorii dau vina pe „Umblătorii albi” din „Game of Thrones”

Foto: New York Times

Troll

(foto/video) Orașul Chicago, paralizat de o iarnă târzie. Locuitorii dau vina pe „Umblătorii albi” din „Game of Thrones”

Locuitorii orașului Chicago au aprins rețelele de socializare, plângându-se de condițiile severe de timp care a lovit orașul tocmai în luna aprilie. Dar nici vorbă de disperare: mulți din ei au ales să profite de zăpadă, pe când alții au găsit repede pe cine să dea vina - cine dacă nu „Umblătorii Albi” (White Walkers) au adus iarna, odată cu premiera ultimului sezon al serialului „Game of Thrones?

Locuitorii din Chicago au postat pe rețelele de socializare diferite ipoteze despre cauzele vremii extreme, dar și nenumărate meme-uri despre „Umblătorii Albi/White Walkers” - personaje negative din saga „Game of Thrones”, care aduc iarna, oriunde nu ar păși.

Nici departamentul de poliție nu s-a abținut să facă haz de situație și a făcut așa o postare pe contul oficial de Twitter:

Marketingul a ajuns prea departe:

Din toate zilele de iarnă din Chicago, aceasta a ales să vină în ziua „Game of Thrones”:

Alți locuitori ai unuia dintre cele mai mari orașe din Statele Unite sunt indignați de faptul că datorită vremii nefavorabile nu zboară aproape nici o avion, iar traficul la sol este paralizat. Apropo, condișiile meteo nefavorabile au cauzat anularea a peste 1000 de zboruri, potrivit presei locale.

Amintim că premiera ultimului sezon al serialului „Game of Thrones” este astăzi.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Troll

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top