Alătură-te comunităţii Altfel.md

„Dacă Griezmann semnează cu Barcelona, eu nu mai calc pe Camp Nou”. Presiuni contra transferului

Foto: digisport.ro

Sport

„Dacă Griezmann semnează cu Barcelona, eu nu mai calc pe Camp Nou”. Presiuni contra transferului

Antoine Griezmann, 28 de ani, a anunţat că pleacă de la Atletico, anunţ care a stârnit reacţii contradictorii la Madrid. Preşedintele clubului s-a declarat dezamăgit de francez, în timp ce antrenorul Diego Simeone a afirmat că i-a dat binecuvântarea sa. Numai că apele sunt agitate la Barcelona, echipă cu care jucătorul s-a înţeles deja.

Cunoscutul Josep Maria Minguella a declarat că dacă-l vede pe Griezmann în tricoul Barcelonei, el nu va mai călca pe stadionul din Catalonia. "Ţin cu Barcelona de 70 de ani şi cred că valori şi în faptul că suntem mai mult decât un club, aşa că nu accept ca acest jucător să vină la Barcelona. Nu pot accepta ca acest jucător care trişează să vină la Barcelona", a spus Minguella, fost impresar renumit şi candidat la preşedinţia Barcelonei la un moment dat.

Antoine Griezmann are o clauză de 120 de milioane de euro

"Griezmann nu are loc la Barcelona", a mai spus Minguella, care a dat exemplul lui Arda Turan şi pe cel al lui Philippe Coutinho, jucători aduşi cu surle şi trâmbiţe, dar care nu au dat randamentul aşteptat la echipă.

Atacantul francez a vrut să plece de la Atletico şi anul trecut şi chiar ar fi semnat un precontract cu Barcelona, însă în cele din urmă a rămas la Atletico şi a fost nevoit chiar să achite o despăgubire. La primul meci pe care l-a jucat pe Camp Nou, Griezmann a fost primit cu huiduieli. Iar reacţiile negative au apărut de fiecare dată când fotbalistul atingea mingea.

Antoine Griezmann este dorit şi de PSG

Pentru a-l lua pe Griezmann, Barcelona trebuie să achite clauza de 120 de milioane de euro, un preţ atractiv pentru un club de talia celui la care joacă Messi.

Griezmann ar putea să nu ajungă, totuşi, la Barcelona, în ciuda tuturor informaţiilor de până acum. Pe fir a intrat şi PSG, iar pe lângă bani, şeicii arabi sunt gata să discute şi cedarea lui Edison Cavani.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top