Alătură-te comunităţii Altfel.md

Steven Tyler îi cere oficial lui Donald Trump să nu mai folosească piese Aerosmith la mitinguri electorale

Foto: Esquire

Cultură

Steven Tyler îi cere oficial lui Donald Trump să nu mai folosească piese Aerosmith la mitinguri electorale

Steven Tyler l-a somat în scris pe Donald Trump să înceteze să mai difuzeze melodii din repertoriul formației sale, Aerosmith, la evenimentele sale politice, scrie Billboard.

Cererea solistului vine după ce președintele american, care vrea să obțină un nou mandat în 2020, a organizat marți un miting electoral în timpul căruia a fost difuzată piesa „Livin' on the Edge”. Ba mai mult aceasta nu ar fi fost prima dată când echipa lui Trump folosește această piesă sau o altă melodie Aerosmith la astfel de adunări.

„A ajuns în atenția noastră faptul că președintele Donald J. Trump și The Trump Organization folosesc piesa „Livin' on the Edge” în cadrul evenimentelor politice, inclusiv unul desfășurat ieri în Charleston, West Virginia. Așa cum v-am atras atenția în scrisorile precedente, Dl. Trump nu are permisiunea clientului meu de a folosi vreuna dintre melodii”, a transmis Dina LaPolt, avocata lui Steven Tyler, în documentul oficial.

În 2015, în timpul campaniei electorale, reprezentanții trupei Aerosmith au mai făcut o solicitare similară, după ce Donald Trump a folosit la mitinguri melodia „Dream On”.

Astfel, acesta pare a fi ultimul avertisment formulat de celebra trupă rock, ai cărei membri sunt deciși să-l dea în judecată pe actualul președinte al Statelor Unite pentru încălcarea copyright-ului.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top