Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Cum arată Miss Earth 2018, pentru prima dată un model din Vietnam

Foto: EPA

Evenimente

(video) Cum arată Miss Earth 2018, pentru prima dată un model din Vietnam

Phuong Khanh Nguyen, un model în vârstă de 23 de ani, a fost desemnată Miss Earth 2018, fiind prima tânără din Vietnam care reuşeşte să câştige prestigiosul trofeu. Phuong Khanh Nguyen, care este studentă la Marketing, a învins în finala Miss Earth 2018 86 de concurente.

Pe lângă aspectul fizic, modelul a impresionat juriul după ce a atras atenţia tineilor din generaţia sa să nu mai folosească reţelele sociale şi tehnologia în scopuri pur egoiste, ci să încerce să transforme lumea.

Phuong Khanh Nguyen / Sursa:EPA

„Cea mai mare problemă a generaţiei mele este că suntem ignoranţi. Avem acces la tehnologie, dar o folosim doar pentru social media şi pentru plăcerile noastre. Ar trebui să ne gândim mai mult la ce se întâmplă cu planeta noastră. Milioane de acţiuni, mai mici, pot transforma lumea”, a declarat Phuong, prima femeie din Vietnam care este încoronată Miss Earth.

Phuong Khanh Nguyen / Sursa:EPA

De asemenea, tânăra a vorbit foarte frumos despre ţara sa şi şi-a luat angajamentul de a lupta pentru conservarea râurilor şi pădurilor din Vietnam într-o perioadă în care industrializarea îşi spune cuvântul. Alte trei concurente au fost premiate, după cum urmează: Melissa Flores (Mexic), Valeria Ayos (Columbia) şi Melanie Mader (Austria).

Phuong Khanh Nguyen / Sursa:EPA

sursa: Adevărul

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Evenimente

To Top