Alătură-te comunităţii Altfel.md

Doi pinguini gay de la Grădina Zoologică din Berlin au adoptat un ou abandonat

Foto: CNN

Pe bune

Doi pinguini gay de la Grădina Zoologică din Berlin au adoptat un ou abandonat

Caz neobişnuit la Grădina Zoologică din Berlin. Doi pinguini masculi au avut grijă din luna iulie de un ou abandonat, cei doi manifestându-şi înclinaţia pentru a fi părinţi.

Cei doi masculi, Skipper şi Ping, sunt foarte dornici să aibă un pui al lor şi au încercat chiar să clocească peşte şi pietre, a spus purtătorul de cuvânt Maximilian Jäge, relatează BBC.

Pinguinii au adoptat un ou, care fusese abandonat de singura femelă de la Zoo, şi „se comportă ca nişte adevăraţi părinţi şi pe rând au grijă să-i ţină de cald oului” cuibărindu-l între picioare, a adăugat Maximilian.

„A fost nevoie doar să-i punem oul pe picioare unuia dintre ei şi ştia deja ce trebuie să facă”, a declarat un îngrijitor.

Femela din grupul de pinguini regali nu a fost prea interesată de ouăle ei, în grădina zoologică din Berlin nu s-a mai născut un pui de pinguin de 17 ani.

„O incubaţie reuşită ar fi nemaipomenită”, a adăugat îngrijitorul.

Skipper şi Ping. în vârstă de 10 ani, au fost mutaţi la Berlin de la Grădina Zoologică Hagenbeck din Hamburg în aprilie şi au fost nedespărţiţi de atunci.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top