Alătură-te comunităţii Altfel.md

Forbes 2019. Topul celor mai bine plătite vedete din lume din ultimul an - Ed Sheeran e abia pe locul 5

Foto: Jo Hale/Getty images

Cultură

Forbes 2019. Topul celor mai bine plătite vedete din lume din ultimul an - Ed Sheeran e abia pe locul 5

Forbes a realizat, ca în fiecare an, topul celor mai bine plătite vedete din ultimele 12 luni, iar pe primele 10 poziții există unele surprize.

De exemplu, Ed Sheeran se află abia pe locul 5, cu un câștig de 110 milioane de dolari în ultimul an, chiar dacă turneul său mondial, care s-a întins pe 2 ani, a făcut 600 de milioane de dolari.

Pe locul 1 se află artista Taylor Swift cu 185 de milioane de dolari. Cântăreața a lansat în 2018 albumul „Reputation”, care a fost promovat printr-un turneu mondial în urma căruia a obținut, în ultimele 12 luni, suma menționată mai sus.

Kylie Jenner, în vârstă de 21 de ani, sora vitregă a surorilor Kim, Khloe şi Kourtney Kardashian, ocupă poziţia a doua cu venituri de 170 de milioane de dolari graţie succesului de care se bucură compania sa online, specializată în comerţul cu produse cosmetice, potrivit Agerpres.

Pe ce-a de-a treia poziție a topului se află rapperul Kanye West, soţul lui Kim Kardashian. Forbes a estimat că veniturile sale înainte de plata taxelor au fost de 150 de milioane de dolari în ultimul an, fiind furnizate în principal de populara sa linie de încălţăminte sportivă Yeezy.

Pe locul 4 s-a poziționat Lionel Messi, 4, cu câștiguri totale de 127 milioane dolari.

Locul cinci i-a revenit în acest an lui Ed Sheeran, cu un venit de 110 milioane dolari.

Cristiano Ronaldo este și el în top 10 pe bună dreptate, poziționând-use pe locul 6, cu venituri totale de 109 milioane dolari, urmat de colegul său, Neymar care a câștigat 105 milioane dolari.

O surpriză este faptul că pe locul 8 în acest top se află trupa The Eagles, cu 100 de milioane de dolari încasați în ultimul an.

Pe locul 9 s-a poziționat și omul de televiziune Dr. Phill, pe numele său real Phillip McGraw, care a avut încasări de 95 milioane dolari iar pe locul 10 s-a poziționat boxerul Canelo Alvarez, cu 94 milioane dolari.

Revista Forbes a alcătuit topul din 2019 estimând veniturile obţinute de celebrităţi în perioada 1 iunie 2018 – 1 iunie 2019, înainte de plata taxelor şi a onorariilor achitate managerilor. 110 milioane dolari

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top