Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Kevin Spacey surprins de trecători în timp ce cânta „La bamba”, pe stradă, în Spania

Foto: Instagram

Cultură

(video) Kevin Spacey surprins de trecători în timp ce cânta „La bamba”, pe stradă, în Spania

Kevin Spacey se pare că încearcă să se bucure din plin de viață după scandalul sexual în care i-a afectat grav și ireversibil cariera, dar de care a scăpat recent. Actorul a vizitat oraşul Sevilla în compania unor prieteni şi s-a alăturat spontan, în timpul unei plimbări de seară, unui grup de studenţi, care cântau refrene spaniole, şi unei petreceri a burlăciţelor.

La uşa unui bar din Plaza Nueva, vizavi de Primăria din Sevilia, cinci studenţi ai Universităţii de Drept cântau refrene latino şi dansau rumba, alături de un grup de petrecăreţe care însoţeau o viitoare mireasă, potrivit Digi24.ro.

Puţin după ora unu noaptea, spre surpriza tuturor şi mai ales a participantelor la petrecerea burlăciţelor, actorul american, care se afla în bar în compania unor prieteni, a venit la uşa de intrare pentru a se interesa de acea petrecere stradală.

Fiind imediat recunoscut, Kevin Spacey s-a alăturat grupului de petrecăreţi şi s-a arătat dispus să facă selfie-uri şi filmări cu telefonul la această petrecere improvizată, la care au asistat apoi numeroşi alţi curioşi şi trecători.

Momentul culminant a fost alăturarea sa la refrenul cântecului „La bamba” şi atunci când starul hollywoodian s-a prefăcut că ar cânta la chitară, o scenă filmată cu telefonul, care a strâns pe Twitter peste 79.000 de vizionări.

Kevin Spacey s-a fotografiat cu studenţii şi cu alţi clienţi ai barului într-o atmosferă festivă, care a durat mai mult de 20 de minute. Apoi, actorul şi prietenii lui s-au despărţit de cei prezenţi şi au plecat.

Acestea nu sunt primele imagini în care actorul american apare relaxat în public, după acuzaţiile de abuzuri sexuale care i-au afectat grav cariera. Kevin Spacey a susținut un moment artistic în fața unui muzeu din Roma, Italia, acum o lună, unde a recitat în limba engleză poemul italian „Pugilistul”, de Gabriele Tinti, prin care a părut că vorbeşte despre el.

La jumătatea lunii iulie, Spacey a scăpat de procesul în care era judecat pentru agresarea sexuală a unui tânăr, după ce presupusa victimă a decis să nu mai depună mărturie, de teamă că s-ar putea incrimina.

Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, Kevin Spacey a dispărut din viaţa publică după un val de acuzaţii de abuz sexual care i s-au adus la sfârşitul anului 2017. Kevin Spacey a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele „American Beauty” şi „Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects”. Pentru rolul lui Francis Underwood din „House of Cards”, actorul american a fost lăudat de criticii de specialitate, a câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizat de cinci ori la premiile Primetime Emmy.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top