Alătură-te comunităţii Altfel.md

Neymar a plâns după ce transferul său de la PSG la Barcelona a picat

Foto: digisport.ro

Sport

Neymar a plâns după ce transferul său de la PSG la Barcelona a picat

Transferul lui Neymar de la PSG la Barcelona nu s-a realizat. Starul brazilian a fost foarte afectat de acest eșec. Jurnalistul Quim Domènech a declarat la televiziunea El Chiringuito că Neymar a plâns când a aflat că transferul nu se va mai materializa. Brazilianul ar putea pleca vara viitoare, scrie digisport.ro

Atacantul brazilian a avut un sentiment amestecat de frustrare și furie, deoarece era sigur că clubul francez va accepta transferul.

Neymar i-ar fi transmis lui Lionel Messi că va face totul pentru a-şi forţa plecarea de la PSG în următoarea perioadă de transferuri, din ianuarie, a susţinut Fox Sports.

Paris Saint Germain nu l-a folosit niciun minut pe Neymar în acest sezon şi a anunţat săptămâna trecută că brazilianul va mai juca doar după ce problema viitorului său va fi rezolvată.

Barcelona şi Real Madrid şi-au dorit transferul lui Neymar, care nu a fost însă de niciuna dintre ofertele granzilor Spaniei.

Neymar ar putea pleca sigur de la PSG vara viitoare

Totuşi, Neymar are motive pentru a aştepta şase luni în plus şi de a fi sigur că va pleca de la PSG. Acest lucru este posibil unei reguli ale FIFA, numite "Perioada protejată". Conform federaţiei, dacă un jucător se află sub contract de cel puţin trei ani cu un club şi nu îşi prelungeşte sau modifică înţelegerea în această perioadă, clubul este obligat să îl vândă, la solicitarea fotbalistului.

În cazul lui Neymar, vara anului 2020 va fi cea în care se vor împlini trei ani de când a dat Barcelona pentru PSG, iar jucătorul se poate folosi de regula respectivă pentru a-i obliga pe parizieni să îi dea drumul.

Neymar a venit la PSG de la Barcelona în 2017, contra sumei de 222 de milioane de euro. Brazilianul mai contract cu clubul francez încă trei ani.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top