Alătură-te comunităţii Altfel.md

Cele mai excentrice achiziţii ale vedetelor. Arnlod Schwarzenegger şi-a cumpărat un tanc

Foto: Collider

Lifestyle

Cele mai excentrice achiziţii ale vedetelor. Arnlod Schwarzenegger şi-a cumpărat un tanc

Vedetele de top îşi permit să facă cele mai excentrice achiziţii. Îşi iau tancuri, maşini unicat, danturi de diamant şi chiar jucării, la preţuri exorbitante. Unele se mai şi păcălesc. Rămân şi fără sumele enorme date, dar şi fără obiectele pe care le-au visat.

După o viaţa de muncă la Hollywood, Terminatorul Arnlod Schwarzenegger a decis să facă ceea ce-i face plăcere. Şi-a cumpărat propriul vehicul blindat. Nu este clar cât l-a costat achiziţia, dar valoarea sa este estimată la un milion de dolari.

Arnold Scwarzenegger și tancul său / Sursa:The Ad Show

Tot din gama autovehiculelor neobişnuite, Elon Musk, fondatorul Space X şi Tesla a scos şi el din cont aproape un milion de dolari pentru maşina submarin a lui James Bond. Însă asta nu i-a fost de ajuns, miliardarul plănuieşte să o îmbunătăţească pentru a se putea transforma din maşină în submarin şi în realitate, la fel ca în film.

Mașina subacvatică a lui James Bond / Sursa:Inhabitat

Nici Lady Gaga nu face excepţie de pe lista vedetelor ale căror cumpărături sunt cel puţin inedite. A plătit aproape 50.000 de dolari pentru un aparat care măsoară câmpul electromagnetic. Vedeta a mărturisit că a folosit acest dispozitiv în timpul turneului pentru a detecta o fantomă care o urmărea.

Detectorul electromagnetic de fantome al lui Lady Gaga / Sursa:E! Online

Din dorinţa de a cumpăra lucrul dorit, Nicolas Cage a fost păcălit. În urma unei licitaţii strânse cu Leonardo Dicaprio, a reuşit să achiziţioneze craniul unui dinozaur în valoare de 276,000 de dolari. Însă, a rămas fără el, dar şi fără bani, după ce s-a dovedit că fosila era furată.

Craniul de dinozaur cu pricina / Sursa:boingboing.net

Unele vedete preferă să investestească în propria imagine. Pentru a fi sigură că străluceşte mereu, Kesha cumpără cantităţi industriale de sclipici pentru machiajul său de scenă. Iar Lil Wayne a dat 150 de mii de dolari pentru o dantură cu diamante.

View this post on Instagram

Much luv @billboard Link in bio 🤙🏾

A post shared by Lil Wayne (@liltunechi) on

Alte celebrităţi preferă să-şi răsfeţe apropiaţii şi investesc sume exorbitante în cadouri. Beyonce i-a cumpărat fiicei sale o păpuşă încrustată cu diamante în valoare de 80.000 de dolari, iar Kanye West i-a făcut cadou lui Kim Kardashian 10 restaurante de tip fastfood.

Păpușa încrustată cu diamante dăruită de Beyonce fiicei sale / Sursa:Tony Larkin / Rex

sursa: Observator.TV.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top