Alătură-te comunităţii Altfel.md

Fostul președinte ucrainean Petro Poroșenko este eroul principal într-un joc online

Foto: ua2eu.com

Sci-Tech

Fostul președinte ucrainean Petro Poroșenko este eroul principal într-un joc online

În Internet a apărut un nou joc online, în care Petro Poroșenko încearcă să conducă Ucraina în UE și NATO, înfruntându-și adversarii politici, scrie Vesti.ukr.

Jocul se numește „Отлупцуй реваншистов/Chelfănește adversarii”, iar printre adversarii fostului lider ucrainean electronic sunt omul de afaceri Igor Kolomoisky, liderul partidului „Platforma de opoziție - pentru viață” Yuriy Boyko, oligarhul Viktor Medvedchuk, precum și primarul din Harkov Ghenadii Kernes.

Printre cei care vor să-l „împiedice” pe fostul lider ucrainea să-și ducă planul la bun sfârșit este și președintele rus Vladimir Putin, Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii Kirill.

Poroșenco își „bate” oponenții politici cu harta Ucrainei / Sursa:ua2eu.com

În joc, o figură cu fața lui Petro Poroșenko se deplasează pe un traseu prstabili și își bate oponenții politici din alegerile pentru Rada Supremă cu harta decupată a Uncrainei, iar la finiș îl așteaptă drapelurile Nato și a Uniunii Europene.

Poroșenco, eroul principal într-un joc video / Sursa:ua2eu.com

Mai mulți internauți s-au arătat nemulțumiți de acest joc, după ce au observat că acesta arată fanteziile secrete ale lui Poroșenko.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sci-Tech

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top