Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) Meghan Markle are o sosie. Cele două seamănă izbitor, chiar dacă una din ele este cu câteva mărimi mai mare

Foto: peopleenespanol.com

Lifestyle

(foto) Meghan Markle are o sosie. Cele două seamănă izbitor, chiar dacă una din ele este cu câteva mărimi mai mare

Unii s-au întrebat când această ducesă de Sussex a reușit să se îngrașe atât de mult? Iar când s-au uitat mai bine, au înțeles că fata din imagini este un model plus-size din Los Angeles, pe nume Erica Lauren.

Erica este conștientă de asemănarea sa cu Megan Markle de mai multă vreme - chiar de la începutul carierei sale de model, acest lucru i se spune destul de des.

Tânăra nu a văzut nici un episod din serialul „Suits”, care a făcut-o celebră pe Meghan Markle. Dar atunci când actrița a devenit parte a familiei regale, ea a înțeles în cele din urmă cu cine era mereu comparată, a recunoscut aceasta, într-un interviu pentru The Insider.

„Nu mă pot plânge că sunt comparată cu Megan Markle - în opinia mea, ea este uimitor de frumoasă și aceste cuvinte mă flatează!”

În ciuda diferențelor de greutate, Megan și Erica seamănă două picături de apă. Modelul susține că în fotografiile ducesei din copilărie, pe care le-a văzut la televizor, ea arată exact ca Erica la aceeași vârstă.

Cu toate că și-a făcut singură un nume în lumea modei, tânăra recunoaște că asemănarea între ea și ducesa de Sussex i-a adus foarte mulți fani noi.

La început, nu era sigură că va reuși în această industria modei, dar în 2015 tendințele în lumea modei au început să se schimbe, iar Erika a înțeles că formele sale apetisante sunt doar în avantaj său.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top