Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Record de vizualizări pentru videoclipul original al „Bohemian Rhapsody” - Queen

Foto: Ultimate Classic Rock

Cultură

(video) Record de vizualizări pentru videoclipul original al „Bohemian Rhapsody” - Queen

Înainte de lansarea noului biopic Queen, „Bohemian Rhapsody” din weekend-ul trecut, melodia originală „Bohemian Rhapsody” s-a reîntors în topul YouTube, intrând pe locul 82 printre cele mai vizualizate clipuri din Statele Unite, scrie Rockfm.

Videoclipul la „Bohemian Rhapsody” a fost întotdeauna unul foarte popular. El are peste 670 de milioane de vizionări și este cel mai vizionat videoclip din anii '70 de pe YouTube.

Lansat vineri (2 noiembrie), „Bohemian Rhapsody” a avut un debut foarte bun în box-office în week-end-ul în care a fost lansat.

Filmul este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor şi a liderului extraordinar al formaţiei, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile şi a distrus convenţiile, devenind unul dintre cei mai iubiţi artişti de pe planetă. Filmul urmăreşte ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice şi sunetul revoluţionar, apropierea de colaps a formaţiei pe măsură ce stilul de viaţă al lui Mercury scapă de sub control, dar şi reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid“, unde Mercury, care se confruntă cu o boală ameninţătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanţe din istoria muzicii rock.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

To Top