Alătură-te comunităţii Altfel.md

Prinţul Harry şi Meghan Markle caută bonă pentru Archie. Ce pretenţii au Ducii de Sussex

Foto: Dominic Lipinski/AFP/Getty Images

Lifestyle

Prinţul Harry şi Meghan Markle caută bonă pentru Archie. Ce pretenţii au Ducii de Sussex

La mai puţin de o lună de când au devenit părinţi pentru prima dată, Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt în căutarea unei bone pentru micul Archie, fiul lor.

Ducesa a vorbit personal cu departamentul de HR al Casei Regale pentru a stabili împreună cerinţele acestui post, scrie Magicfm.

Presa din Marea Britanie scrie că Harry şi Meghan îşi doresc ca bona lui Archie să fie în primul rând „o persoană discretă, care să nu se lase copleşită de faimă”.

Există zvonul că pe acest post ar putea fi angajat chiar un bărbat, în condiţiile în care tânărul cuplu este mereu dispus să încerce lucruri noi şi să nu respecte întotdeauna tradiţia.

Pe 6 mai, Printul Harry şi Meghan Markle au devenit părinţi pentru prima dată, iar după două zile cei doi şi-au prezentat bebeluşul în public, anunţându-i şi numele, Archie Harrison.

Pentru moment, se pare că Harry şi Meghan preferă să se ocupe singuri de Archie, dar şi de menaj şi de gătit. Cei doi o au însă alături pe Doria Ragland, mama lui Meghan. Aceasta a ajuns în Anglia cu câteva zile înainte de naşterea nepotului său, iar ajutorul său este nepreţuit.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top