Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Un model polonez a distrus cu un ciocan mai multe statui din secolul al XVIII-lea pentru aprecieri pe Instagram

Foto: Instagram

Pe bune

(video) Un model polonez a distrus cu un ciocan mai multe statui din secolul al XVIII-lea pentru aprecieri pe Instagram

Un model polonez pe nume Julia Slonska a distrus câteva sculpturi istorice din secolul al XVIII-lea în parcul „Swiss Valley” din Varșovia cu un ciocan pentru a atrage cât mai mulți followeri pe Instagram. Actul de vandalism al tinerei fost filmat și publicat pe rețele de socializare, scrie Daily Mail.

Videoclipul publicat pe Instagram arată cum Yulia Slonska, care este urmărită de peste 6.000 de persoane, sparge sfidător chipurile unor statui de îngeri cu un ciocan, aparent, foarte amuzată de acțiunile sale.

Înregistrarea a fost vizionată de zeci de mii de utilizatori. Acțiunile modelului provocat un val de furie și foarte multe critici. Unii chiar au început să o telefoneze și să o amenințe.

Directorul Muzeului Național din Varșovia, Jerzy Miziolek, a declarat pentru publicația Plotek că statuile nu mai pot fi restaurate.

Una din statuile distruse de Julia Slonska / Sursa:Daily Mail

După acest scandal, tânăra, care este studentă, ar putea fi expulzată din universitate. Ea a fost deja expulzată de la agenția de modă.

Până și o bancă comercială din Polonia a eliminat toate banerele pe care apărea chipul tinerei.

Mai mult, acțiunile Yuliei Slonska ar putea intra sub incidența legii privind protecția monumentelor culturale, după ce poliția a deschis o anchetă în privința actului de vandalism.

View this post on Instagram

💛

A post shared by Julia Słońska (@juliaslonskaa) on

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top