Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Maradona, luat pe braţe din tribune. Ultimele detalii şi reacţia argentinianului

Foto: digisport.ro

Sport

(video) Maradona, luat pe braţe din tribune. Ultimele detalii şi reacţia argentinianului

Într-o postare pe Instagram, Maradona a ţinut să lămurească ceea ce s-a întâmplat la pauza meciului Argentina - Nigeria. Fostul star al "pumelor" a infirmat informaţia potrivit căreia a ajuns la spital, însă a confirmat că a fost consultat de un medic, din cauza unor mici probleme. I s-a recomandat să nu mai rămână pe stadion pentru repriza a doua, însă a ţinut să-şi susţină conaţionalii din tribună. Acum, starea sa de sănătate este bună.

Diego Maradona ar fi avut nevoie de intervenţia medicilor după ce a suferit o cădere de tensiune, scrie cotidianul argentinian La Nacion, care a adăugat că El Pibe d'Oro a reuşit să plece de la stadion pe propriile picioare. În acelaşi timp, TeleSUR a publicat o fotografie cu Maradona zâmbind şi pregătit să revină la Moscova.

Diego Maradona s-a numărat printre protagoniştii meciului decisiv dintre Argentina şi Nigeria, pe care sud-americanii l-au câştigat dramatic cu 2-1, calificându-se astfel în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Rusia.

Din păcate, fostul mare fotbalist s-a remarcat mai degrabă prin lucruri negative. Imaginile bucuriei sale deplasate după golul izbăvitor marcat de Marcos Rojo în minutul 86 au făcut rapid înconjurul internetului, iar manifestările sale din timpul partidei de la St Patersburg au dat naştere la numeroase discuţii, şi nu în termeni neapărat pozitivi.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top