Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Experiența de coșmar a unui american care a zburat pentru prima dată cu un deltaplan

Foto: The Local Switzerland

Pe bune

(video) Experiența de coșmar a unui american care a zburat pentru prima dată cu un deltaplan

Un bărbat, care a încercat să zboare cu deltaplanul pentru prima dată în viața lui, a avut o experiență înfiorătoare. Instructorul de zbor, cel care trebuia să se asigure că totul va decurge fără probleme, a uitat să îl lege pe bărbat de aparatul de zbor, iar acesta s-a ținut agățat de deltaplan pentru a nu cădea în gol, scrie Libertatea.

Momentul de groază a durat două minute și a fost surprins în totalitate de o cameră montată pe deltaplan. Ulterior, clipul video a fost postat pe YouTube chiar de Chris Grusky, bărbatul care era să moară. Chris se afla în prima zi a excursiei sale din Elveția și a decolat de pe vrâful unui munte, la aproximativ 2.000 de metri înălțime.

„Corpul meu s-a dus direct în jos și a trebuit să mă agăț de bara deltaplanului pentru a nu cădea în gol și a-mi salva viața”, a declarat omul, potrivit Daily Mail.

Într-un final, când se afla la doar câțiva metri altitudine, nu a mai putut să se țină de deltaplan și a căzut. El și-a fracturat mâna dreaptă, însă este fericită că a scăpat cu viață. Chris Grusky nu este supărat pe pilot: „Am trecut de acea fază. A făcut tot ce a putut pentru a mă aduce la sol. Este un tip de treabă”.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top