Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Un adept al teoriei Pământului Plat a folosit o nivelă cu bulă în timpul unui zbor ca să-și întărească convingerea

Foto: D. Marble/Youtube

Lol

(video) Un adept al teoriei Pământului Plat a folosit o nivelă cu bulă în timpul unui zbor ca să-și întărească convingerea

Un american cu pseudonimul D. Marble, care este sigur că Pământul este plat, a decis să-și întărească teoria cu ajutorul științei!

D. Marble a explicat astfel: dacă Pământul este sferic, atunci un avion care zboară la o înălțime constantă, își schimbă periodic nivelul înclinării.

Pentru a demonstra acest lucru, americanul a luat cu el la bordul avionului o nivelă cu bulă de aer, cu care a monitorizat înclinațiile avionului timp de 23 de minute. În tot acest timp, conform calculelor lui D. Marble, avionul ar fi trebuit să se încline periodic, însă nu s-a produs nicio înclinație, iar el s-a asigurat încă o dată că Pământul era plat.

Numărul celor care sunt de părere că pământul este plat a explodat în ultimii ani.

Motivele pentru care foarte mulți oameni sunt convinși de acest lucru sunt surprinzător de variate. Este suficient să cauți pe internet comunități de „flat earthers” și vei vedea un volum incomensurabil de informații care să ateste valoarea de adevăr a acestei teorii a conspirației.

Ca referință, ideea că pământul este plat e departe de a fi nouă. Încă din perioada medievală au existat cei care erau convinși de asta. Acum însă, numărul persoanelor cu această filozofie de viață este mai mare ca niciodată și continuă să crească.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lol

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top