Alătură-te comunităţii Altfel.md

Mesaj în sticlă, aruncat în mare de un marinar rus în 1969, descoperit în Alaska

Foto: Tyler Ivanoff/Facebook

Călătorii

Mesaj în sticlă, aruncat în mare de un marinar rus în 1969, descoperit în Alaska

Un învățător dintr-un sat din Alaska a găsit o sticlă ce conținea un mesaj scris în anul 1969, de către un marinar sovietic. Scrisoarea a devenit virală pe rețelele sociale, astfel a ieșit la iveală că autorul mesajului încă trăiește.

Tyler Ivanoff a găsit o scrisoare, într-o sticlă, scrisă în limba rusă și a publicat-o pe pagina lui de Facebook pentru ca cineva să-l ajute cu traducerea, potrivit BBC.

„A fost greu de desfăcut. Mi-am folosit dinții ca să reușesc. Era încă uscat în interior și mirosea a vin sau un alt tip de alcool, vechi. Scrisoarea era uscată”, a declat Tyler Ivanoff.

În sticlă era scris mesajul: „Salutări cordiale de la flota rusă din Extremul Orient. Vă salut. Cel care găsește această sticlă și vă cer să anunțați pe adresa Vladivostok - 43 BRHF P/B. Vă doresc multă sănătate și mulți ani de viață”.

Mesajul descoperit într-o sticlă, în Alaska / Sursa:Tyler Ivanoff/Facebook

Scrisoarea a fost redactată pe 20 iunie 1969 de un marinar rus aflat la bordul navei Sulak. După ce a devenit publică, presa rusă l-a identificat pe marinar ca fiind Capitanul Anatoli Botsanenko. Acesta ar fi început să plângă de bucurie când a aflat că cineva a găsit mesajul lui.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Călătorii

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top