Alătură-te comunităţii Altfel.md

Jose Mourinho nu o mai urmăreşte pe Man. United după demitere. Unde i-ar plăcea să antreneze

Foto: digisport.ro

Sport

Jose Mourinho nu o mai urmăreşte pe Man. United după demitere. Unde i-ar plăcea să antreneze

Jose Mourinho nu a trecut încă peste şocul demiterii de la Manchester United, din decembrie. Antrenorul portughez a dezvăluit că nu a mai urmărit niciun meci al "diavolilor" din momentul în care a fost concediat: nu a privit nici măcar partida contra lui Paris Saint Germain, din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, scrie digisport.ro

"E greu pentru mine să o urmăresc pe United, prefer să mă uit la alte cluburi", a declarat "The Special One" pentru BeIn Sports.

Mourinho şi staff-ul său au primit 22,2 milioane de euro drept compensaţii din partea lui United.

Jose Mourinho n-ar refuza o ofertă de la Paris Saint Germain

Mourinho şi-ar dori s-o antreneze pe PSG, despre care presa franceză a scris recent că este interesată de serviciile lusitanului.

"Îmi pot imagina asta, da. Am lucrat în patru ţări diferite şi mi-a plăcut. Mi-ar plăcea să cunosc o altă cultură, să lucrez într-o altă ligă ar fi o experienţă fantastică", a mai spus Jose Mourinho, care a pregătit echipe din Portugalia, Anglia, Italia şi Spania.

"Am refuzat deja trei oferte pentru că am simţit că nu erau ceea ce îmi doream. Sunt calm. Cu cât mai mult timp voi avea, cu atât mai bine voi fi pregătit. M-am pregătit din februarie până în iunie (n.r. în 2008) pentru postul de la Inter Milano. În patru luni am învăţat limba, am studiat clubul, adversarii, liga. Perioada cât n-am job mă pregătesc pentru ceea ce urmează. Trebuie însă să fie o provocare care mă face fericit", a mai afirmat Mourinho.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top