Alătură-te comunităţii Altfel.md

O mireasă din Kuweit a cerut divorț la trei minute după căsătorie. Ce i-a făcut mirele

Foto: Q8 News

Pe bune

O mireasă din Kuweit a cerut divorț la trei minute după căsătorie. Ce i-a făcut mirele

La 3 minute după ce i-a promis iubire veșnică un mire din Kuweit și-a făcut mireasă ”proastă” iar aceasta a cerut anularea căsătoriei.

Cazul a fost numit cel mai rapid divorț din istoria Kuweit-ului. Potrivit platformei de știri arabe Q8 News, în luna ianuarie, anul acesta, un cuplu din Kuweit a divorțat la 3 minute după ce și-au spus „da”, citează Știrile Protv.

Mai exact, după semnarea contractului de căsătorie la un tribunal, mireasa s-a împiedicat la ieșire. Mirele a făcut-o „proastă” iar femeia, fără să stea mult pe gânduri, s-a întors în tribunal și a cerut anularea contractului.

Cazul a devenit viral pe Twitter unde reacțiile au fost mixte. Mulți i-au dat dreptate femeii: „Dacă așa se poartă chiar de la începutul căsniciei, e mai bine să-l lași”, a comentat un utilizator. „O căsnicie fără respect, este condamnată la eșec”, este o altă reacție.

În statele din Golf și mai ales în Kuweit numărul divorțurilor este în creștere, mai ales că s-a mărit numărul căsătoriilor din interes - cuplurile decid repede să se căsătorească pentru a obține mai ușor împrumuturi și ajutoare financiare.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top