Alătură-te comunităţii Altfel.md

Tensiune maximă la Real Madrid. Ce au făcut căpitanii Sergio Ramos și Marcelo când s-au întâlnit la antrenament

Foto: Getty

Sport

Tensiune maximă la Real Madrid. Ce au făcut căpitanii Sergio Ramos și Marcelo când s-au întâlnit la antrenament

Situația de la Real Madrid e mai explozivă ca niciodată. Potrivit publicației spaniole Marca, Sergio Ramos s-a certat cu Marcelo în cantonamentul de la Valdebebas. Cei doi căpitani s-au contrat la finalul ședinței de pregătire, după un meci de antrenament, scrie digisport.ro

Solari a alcătuit două echipe, iar la final, Marcelo a sărbătorit ostentativ victoria echipei sale, ceea ce nu i-a picat bine lui Ramos, care s-a aflat în echipa adversă și l-a certat pe brazilian. La final, Marcelo a răspuns că așa sărbătorește el mereu, dar Ramos nu a fost prea înțelegător și nu și-a ascuns furia, discuția dintre ei durând câteva minute bune. Ceilalți jucători au intervenit și i-au despărțit pe cei doi.

Conflictul dintre Ramos și Marcelo este surprinzător, având în vedere că relația dintre ei era una foarte bună de-a lungul timpului. În plus, Marcelo are același impresar cu Ramos, adică pe fratele acestuia, Rene.

De unde ar fi plecat supărarea lui Sergio Ramos

Totul a început după eliminarea lui Real Madrid din optimile Champions League, în fața lui Alax, însă a avut două episoade. Primul l-a avut pe Ramos în prim plan și s-a consumat în vestiar, fără prezența antrenorului Santiago Solari, iar al doilea episod l-a avut pe Solari protagonist. Acesta le-a reproșat jucătorilor că "nu merită să poarte tricoul" Realului.

Potrivit presei spaniole, tensiunile s-au acumulat în ceea ce-l privește pe Ramos, care a fost suspendat la returul cu Ajax, pentru cumul de cartonașe. Astfel, fundașul de 32 de ani a urmărit meciul din tribune, el de altfel recunoscând că a provocat intenționat acordarea ultimului "galben", tocmai pentru că era sigur că Real va trece de Ajax după succesul din meciul tur, iar astfel el ar fi putut să joace liniștit în sferturile de finală, fără să se fereasc să mai ia cartonașe.

Planul nu i-a ieșit căpitanului madrilenilor și se pare că și acest lucru, coroborat cu eliminarea echipei din optimile Champions League, au condus la nervozitatea excesivă a acestuia. În plus, înainte de discuția pe care a avut-o la acel moment cu colegii săi în vestiar, Ramos a fost filmat vorbind separat cu președintele Florentino Perez, în vestiar.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top