Alătură-te comunităţii Altfel.md

Ce gras este băiatul lui Arnold Schwarzenegger! Christopher abia se poate mişca din cauza burţii

Foto: Profimedia

Lifestyle

Ce gras este băiatul lui Arnold Schwarzenegger! Christopher abia se poate mişca din cauza burţii

Fiul lui Arnold Schwarzenegger (71 de ani) este incredibil de gras! Christopher în vârstă de 21 de ani a fost dintotdeauna „băiatul mamei” şi răsfăţat de toată lumea. Chiar dacă fostul campion mondial de bodybuilding a insistat ca toţi copiii lui să ducă o viaţă sportivă şi sănătoasă, cel mai mic urmaş al său s-a ascuns după fustele mamei şi a cgiulit de la antrenamente. S-a refugiat în mâncare şi a ajuns să cântărească peste 140 de kilograme, scrie click.ro

Christopher Schwarzenegger, în vârstă de 21 de ani, abia se poate mişca din cauza burţii uriaşe. Dacă îl vezi pe stradă nici prin gând nu îţi trece că tatăl lui este celebru Arnold Schwarzenegger, fost campion mondial la bodybuilding. Christopher a fost surprins zilele trecute de paparazzi pe o plajă din Cabo San Lucas, alături de mama lui Maria Shriver şi sora lui Katherine (29 de ani) care era însoţită de iubitul ei Chris Pratt (39 de ani).

Conform Daily Mail, cei patru au petrecut aici Revelionul, în timp ce restul familiei a preferat să rămână în SUA. Încă de la vârsta de 16 ani, Christopher a început să ia în greutate, pentru că se îndopa constant cu îngheţată şi mâncare de tip fast-food şi stătea cât era ziua de lungă în faţa televizorului. În 2014, fratele lui, Patrick recunoştea într-un interviu că micuţul Christopher este un mare amator de jocuri video şi că petrece ore în şir jucându-se cu amicii în reţea.

Timid şi retras, Christopher nu a fost văzut niciodată de paparazzi în compania altor femei decât mama şi surorile lui. Christopher are 1,81 metri înălţime şi cântăreşte aproape 140 de kilograme. La terminarea liceului, juniorul familiei Schwarzenegger avea doar 100 kg.

Christopher a făcut Revelionul cu mama lui, sora Katherine şi iubitul acesteia, Chris Pratt / Sursa:Profimedia
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

To Top