Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) I se poate întâmpla oricui: Cum a fost tuns un cățel, după ce stilistul a înțeles greșit cerințele stăpânei sale

Foto: u/phoriaa/Reddit

Lol

(foto) I se poate întâmpla oricui: Cum a fost tuns un cățel, după ce stilistul a înțeles greșit cerințele stăpânei sale

„Mi-am luat cățelul de la stilist, am crezut că mor de râs”: așa își începe postarea pe Reddit stăpâna unui cățel pe nume Kevin, unde descrie o istorie în care s-ar putea regăsi absolut oricine.

Stăpâna câțelului a decis să meargă la un salon de câini pentru a-l tunde, așa cum obișnuia să facă în fiecare vară. Însă, de data aceasta, ceva nu a mers bine.

Se pare că stilistul nu prea a înțeles ce și-a dorit femeia pentru animalul său de companie, ceea ce a rezultat într-o situație absolut hilară.

„M-am dus să-mi iau cățelul de la salon și am început a râde în hohote. Se pare că nu ne-am înțeles chiar bine cu stilistul în privința coafurii și cam așa a ieșit această tunsoare monstruoasă”.

Kevin / Sursa:phoriaa/Reddit

Stilistul și-a dat seama rapid de gafa pe care a făcut-o și a decis să nu ia niciun ban pe tunsoarea eșuată. Mai mult, i-a propus femeii să repare „coafura” câinelui, însă femeia a refuzat: „Mi-am zis că tunsoarea este prea amuzantă pentru a o repara. Și cel mai important lucru e că lui Kevin nici nu-i pasă”.

Lui Kevin nici nu-i pasă de tunsoarea sa / Sursa:uphoriaa/Reddit
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lol

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top