Alătură-te comunităţii Altfel.md

În sfârșit, fondatorul Tesla a răspuns la întrebarea virală „Ce crezi despre asta, Elon Musk”. Ce l-a impresionat

Foto: NY Post

Troll

În sfârșit, fondatorul Tesla a răspuns la întrebarea virală „Ce crezi despre asta, Elon Musk”. Ce l-a impresionat

A venit, în sfârșit, momentul în care fondatorul Tesla a răspuns la întrebarea devenită un meme viral: „Ce spui despre asta, Elon Musk?”. A făcut acest lucru pe Twitter după ce a fost îndemnat de postul de televiziune rusesc NTV, care postat întrebarea retorică pe contul de Twitter, însoțită de un videoclip despre o mașină rusească care se deplasează cu portbagajul înainte.

Se pare că cazul Jiguli-ului seria 6, numit în popor „Shestiorka” , tunat de un rus a atras atenția inginerului, care, pe cât e de talentat, pe atât de greu pare de impresionat, el fiind fondatorul Tesla Motors, Inc., un constructor de automobile electrice de înaltă performanță, dar și al Space X, compania care construiește vehicule spațiale și a trimis în spațiu rachetele Falcon 1 și Falcon 9.

Încă un moment „artistic” din partea lui Elon Musk, cunoscut pentru simțul dezvoltat al umorului, a atras la fel de multă atenție și zâmbete: Întrebarea a fost adresată în limba engleză, dar răspunsul a venit în... limba rusă.

Din datele prezentate de polițiști, șoferul este rezident al orașului Nevinomyssk în vârstă de 18 ani. El a făcut modificări neautorizate mașinii sale: a mutat motorul în portbagaj, a cuplat pedalele și volanul la motor, a întors banchetele în partea opusă, astfel, a schimbat cu locurile capota și portbagajul.

Tânărul inginer a fost pedepsit cu trei dosare administrative, dar și cu o discuție educativă.

Dar să revenim la răspunsul lui Elon Musk. El a scris în limba rusă: „хаха офигенно”, care în română ar însemna „haha, ce tare”. De unde știe Elon Musk limba rusă?

Cel mai probabil, o fi învățat de la iubita sa, câtăreața canadiană Grimes, care are rădăcini ucrainene și care deseori folosește caracterele chirilice în postările sale de pe Twitter.

Evident, retweet-urile și trollingul au continuat, datorită fanilor fondatorului Tesla:

comentarii

comentarii

Mai mult din: Troll

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top