Alătură-te comunităţii Altfel.md

„Afacerea Neymar”. Un avion privat a zburat dis-de-dimineaţă de la Barcelona la Paris. Cât cere PSG

Foto: digisport.ro

Sport

„Afacerea Neymar”. Un avion privat a zburat dis-de-dimineaţă de la Barcelona la Paris. Cât cere PSG

Mai sunt doar 5 zile până la încheierea perioadei de transferuri, iar cazul Neymar rămâne încă nerezolvat. Antrenorul Thomas Tuchel pune presiune pe conducere să nu-l mai vândă pe brazilian, mai ales că Mbappe şi Cavani s-au accidentat, dar fotbalistul face tot posibilul să se reîntoarcă la Barcelona. În dorinţa de a avansa cu discuţiile, mai ales că rivala Real Madrid stă la pândă, catalanii au zburat din nou spre Paris, scrie digisport.ro

Astăzi, Le Parisien a scris că PSG cere pentru Neymar 100 de milioane de euro, plus Dembele şi Semedo. Cu totul ar fi în jur de 300 de milioane de euro.

Catalanii speră ca de data aceasta lucrurile să fie deblocate, mai ales că patronii PSG-ului s-au săturat de fiţele fotbalistului şi vor este să-şi recupereze investiţia.

Oscar Grau , directorul executiv al Barcelonei, a decolat în această dimineaţă, la 7:30, spre Paris

Săptâmâna trecută, la Barcelona a avut loc o reuniune la cel mai înalt nivel în care s-a încercat găsirea celei mai bune variante pentru aducerea lui Neymar. Astăzi, delegaţia catalană de la Paris este condusă de omul cu drept de semnătură la Barca.

Ultimele două oferte făcute de Barcelona pentru Neymar

Prima dintre cele două oferte făcute de Barca include un schimb pentru un sezon întreg între Neymar și Ousmane Dembele, singurul jucător de la Barcelona pe care Tuchel, antrenorul lui PSG, și l-ar dori într-un eventual schimb de jucători. Catalanii ar plăti și 40 de milioane de euro diferență, iar la finalul împrumutului, pentru cei doi jucători ar fi opțiuni de cumpărare, independente de acest schimb.

Cealaltă propunere este de 170 milioane de euro, plătiți de Barcelona la finalul acestui sezon, și include împrumutul lui Neymar pe Camp Nou pentru sezonul actual.

Ousmane Dembele i-a supărat recent pe șefii Barcelonei

În condițiile în care Ousmane Dembele este inclus în cea mai nouă ofertă a clubului său pentu Neymar, acesta ar putea fi lăsat să plece, din cauza ultimei isprave făcută de francez.

Campioana Spaniei intenţionează chiar să-l amendeze pe fotbalistul în vârstă de 22 de ani pentru că acesta şi-ar fi ascuns accidentarea de pe San Mames, iar sancţiunea financiară poate ajunge chiar şi la un milion de euro.

Ousmane Dembele a ajuns la a șaptea accidentare în doi ani petrecuți la Barcelona. Francezul va ajunge la un total de 250 de zile în care echipa nu s-a putut baza pe el și va avea nu mai puțin de 44 de meciuri ratate.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top