Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Elsa și Ana revin pe marile ecrane. „Frozen 2” a primit trailerul oficial.

Foto: Walt Disney Animation Studios

Cultură

(video) Elsa și Ana revin pe marile ecrane. „Frozen 2” a primit trailerul oficial.

Elsa și Anna revin pe marile ecrane în filmul „Frozen 2”, care va avea premiera anul acesta! Îndrăgitele personaje vor porni într-o nouă aventură, alături de prietenii lor – Kristoff, vânzătorul de gheață și Olaf, omul de zăpadă.

Din primul trailer oficial ne putem da seama că personajele noastre favorite vor pleca într-o călătorie spre noi tărâmuri fermecate, pentru a proteja regatul Arendelle de un nou inamic. Pădurile sunt mistuite de flăcări roz, iar Elsa este urmărită de un gigant de piatră. Oare ce o să urmeze?

De asemenea, cel de-al doilea film va explora și trecutul magic al Elsei și cine știe, poate că vom afla mai multe despre puterile ei!

Animaţia „Frozen 2” va fi lansată în cinematografe pe 22 noiembrie 2019! Primul film a generat încasări de 1,3 miliarde de dolari, la nivel global, şi a fost recompensat cu două premii Oscar. „Frozen” este lungmetrajul animat cu cele mai mari încasări din istorie, iar adaptarea sa pentru Broadway a primit trei nominalizări la premiile Tony 2018.

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top