Alătură-te comunităţii Altfel.md

Hugo Boss va recrea celebrul costum al lui Michael Jackson din videoclipul piesei „Thriller”

Foto: Kevin Mazur / WireImage

Cultură

Hugo Boss va recrea celebrul costum al lui Michael Jackson din videoclipul piesei „Thriller”

Boss comemorează aniversarea a 60 de ani de la nașterea lui Michael Jackson cu o nouă ediție a costumului alb pe care artistul l-a purtat pe coperta albumului „Thriller”, scrie Un site de muzică.

O variantă contemporană a stilului etalat de Jackson în 1982, costumul va fi confecționat dintr-o țesătură ușoară și se va putea închide cu ajutorul a trei nasturi. Croiala va fi, mai degrabă, una potrivită siluetelor subțiri, în ciuda modei oversized a acelei perioade. Inclusiv pantalonii vor avea mai puține pliuri, a anunțat Boss.

Colecția include și trei tricouri unisex, care vor putea fi găsite în magazinele reprezentante din întreaga lume chiar de ziua artistului, 29 august.

Trebuie să amintim faptul că pe lângă sfera muzicală, Jackson a marcat și domeniul modei, prin alegerile vestimentare pe care le-a expus publicului de-a lungul timpului - mănușa sa brodată cu cristale a strâns mii de dolari cu ocazia unei licitații care a a vut loc chiar în acest an. Mai mult, designerul costumelor lui, Michael Bush, a analizat în detaliu stilul regelui pop într-o carte scrisă în 2012.

Brandul german de lux Hugo este, de asemenea, un susținător înfocat al cântărețului, sponsorizând expoziția „Michael Jackson: On The Wall”, dechisă la National Portrait Gallery din Londra în luna iunie.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

To Top