Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Cum a fost salvat un copil care a căzut de la etajul 10 al unui bloc din Kazahstan

Foto: Pikabu

La ei

(video) Cum a fost salvat un copil care a căzut de la etajul 10 al unui bloc din Kazahstan

Un copil care a căzut de la etajul 10 al unui bloc a fost salvat de la moarte de un vecin, care l-a prins de la fereastră. Imaginile vă pot afecta emoţional.

Incidentul a avut loc într-un oraş din Kazahstan la data de 24 septembrie. Băiatul de şase ani a ieşit pe geam şi a rămas atârnat de marginea acestuia, în exterior.

Un bărbat care locuia în apartamentul de dedesubt l-a văzut şi a chemat serviciile de urgenţă.

Copilul nu a rezistat, însă, până să ajungă salvatorii. În timp ce cădea, vecinul a întins mâinile şi a reuşit să-l prindă în ultimul moment.

Salvatorul băiatului, Artem Karev, a reușit să discute cu copilul, care, după spusele lui, nu plângea deloc și era calm, de parcă a intrat în ospeție: „El a povestit că stătea singur acasă, că mama lui a ieșit pe 15 minute, l-a închis în apartament și el se plictisea, el a vrut să iasă la plimbare. Era bine îmbrăcat.. papuci, geacă, căciulă... A tăiat plasa de țânțari cu un cuțit, a început să coboare, apoi a rămas suspendat și ... atunci când m-am uitat pe fereastră, am auzit, povestește bărbatul, „ajutor”, inițial am fost în stare de șoc, apoi m-am așezat pe pervaz mai sigur și astfel am reușit să-l prind în brațe”.

Artem Karev și familia sa / Sursa:Vkontakte

Mama băiatului a asistat la toată scena din stradă. „Mamei i s-a făcut rău imediat. Era in stradă, stătea în picioare, spune Artem. După incident, mama băiatului a fost examinată de medicii de la ambulanță.

sursa: Lenta.ru

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: La ei

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top