Alătură-te comunităţii Altfel.md

Thibaut Courtois i-a scos din sărite pe cei de la Chelsea. Adevărul din spatele plecării sale la Real Madrid

Foto: digisport.ro

Sport

Thibaut Courtois i-a scos din sărite pe cei de la Chelsea. Adevărul din spatele plecării sale la Real Madrid

Thibaut Courtois s-a transferat de la Chelsea la Real Madrid în august 2018, însă oficialii londonezilor au luat foc după ultimele declarații ale portarului de 26 de ani. Într-un interviu din presa belgiană, Courtois a spus că londonezii nu s-au ținut de cuvânt după ce îi promiseseră, înaintea Cupei Mondiale, prin vocea directorului Marina Granovskaia, că îl lasă să plece fără să-i pună bețe-n roate, scrie digisport.ro

După Cupa Mondială, Courtois nu a fost lăsat să se transfere, ceea ce a dus la refuzul său de a se mai antrena.

"Faptul că Marina este dură la negocieri este ceva normal. În fotbal, cei care se ocupă cu contracte, salarii și transferuri au cea mai dificilă muncă de făcut. Dar în martie avusesem o discuție în care i-am spus că vreau să plec. Să locuiesc în Londra, plus calendarul din Premier League făcea imposibil ca eu să-mi văd copiii cu regularitate în Madrid. Iar după Cupa Mondială... Nu era clar pentru mine că mă va lăsa să plec. Înlocuitorii mei erau foarte scumpi. Dar nu asta era înțelegerea pe care am făcut-o", a fost declarația portarului lui Real Madrid, motivându-și decizia de a refuza să se antreneze cu Chelsea.

Potrivit Sky Sports, aceste vorbe ale lui Courtois i-au făcut foarte furioși pe cei de la Chelsea.

Courtois a fost transferat de la Chelsea la Real Madrid pentru 30 de milioane de euro, plus alte 9 milioane drept bonusuri.

Courtois a evoluat la Chelsea între 2014 și 2018, deși a ajuns pe Stramford Bridge în 2011, moment în care a fost împrumutat la Atletico Madrid.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top