Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Un tânăr a mers pe jos 32 km pentru a nu întârzia în prima zi la serviciu. Ce recompensă a primit din partea șefului

Foto: ABC News

Pe bune

(video) Un tânăr a mers pe jos 32 km pentru a nu întârzia în prima zi la serviciu. Ce recompensă a primit din partea șefului

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a impresionat pe toată lume, dar mai ales pe șeful său, după ce a mers 32 de km pe jos pentru a nu întârzia în prima zi de serviciu, scrie Libertatea.

Walter Carr care locuiește în Homewood, Alabama, abia se angajase la o companie de mutări din Pelham, SUA. Cu o seară înainte de a merge în prima zi de serviciu, mașina tânărului s-a stricat.

După ce a căutat soluții printre cunoscuții care l-ar putea ajuta cu transportul și nu a găsit, Walter s-a hotărât să meargă pe jos cei 32 de km pe care îi avea de parcurs până la muncă.

Să fie sigur ca va ajunge, el a plecat în aceeași seară, la 23:40. A ajuns la destinație în jurul orei 4 dimineața, după 7 ore de mers, potrivit independent.co.uk.

Walter Carr / Sursa:ABC News

Odată ajuns în Pelham, tânărul mai avea de mers pe jos până la adresa femeii pe care trebuia să o ajute să se mute. În timp ce se odihnea la marginea drumului, Walter a fost văzut de niște ofițeri de poliție care, odată ce i-ai aflat povestea, l-au dus într-un local pentru a mânca și l-au lăsat la o biserică din apropiere, acolo unde putea să doarmă câteva ore.

Walter Carr / Sursa:Global News

Walter a ajuns la primul lui client în timp, o femeie pe nume Jenny Larney. Aceasta a aflat la rândul ei prin ce trecuse tânărul pentru a nu întârzia la serviciu și a scris pe rețelele de socializare povestea lui.

Walter Carr / Sursa:Newsweek

Așa a ajuns ca efortul lui Walter să fie adus la urechiile șefului lui care, impresionat de determinarea tânărului, i-a cumpărat acestuia o mașină nouă.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top