Alătură-te comunităţii Altfel.md

Cursă contracronometru pentru Milinkovic-Savic. Trei cluburi interesate şi mesajul transmis de Lazio

Foto: digisport.ro

Sport

Cursă contracronometru pentru Milinkovic-Savic. Trei cluburi interesate şi mesajul transmis de Lazio

Odată cu încheierea perioadei de transferuri din Anglia, doar trei echipe au rămas în cursa pentru Sergej Milinkovic-Savic. Este vorba despre Juventus, AC Milan şi Real Madrid. Însă nici ele nu mai au foarte mult timp la dispoziţie.

Potrivit cotidianului La Repubblica, Lazio le-a dat un ultimatum agenţilor sârbului: clubul va analiza orice ofertă concretă pe care o va primi până duminică. Apoi, jucătorul de 23 de ani va deveni netransferabil, indiferent de suma propusă.

Deşi în această vară s-a speculat mult în privinţa mijlocaşului care a marcat 12 goluri în ultimul sezon de Serie A, preşedintele biancocelestilor, Claudio Lotito, a declarat că nu a primit vreo ofertă concretă pentru cel mai important fotbalist al echipei sale.

În orice caz, oficialul lazial a fost categoric când a fost întrebat despre suma pe care ar accepta-o în schimbul lui Milinkovic-Savic. "O sumă ridicolă", a spus Lotito, acum câteva zile. Recent, într-un interviu pentru Corriere della Sera, a oferit şi un indiciu: "Dacă mă întrebaţi cât valorează, vă amintesc că anul trecut, pe 29 august, am refuzat o ofertă de 110 milioane de euro. Pentru ce sumă a fost vândut Pogba la Manchester United, 105 milioane? Atunci Milinkovic merită mai mult, pentru că e mult mai bun".

Jurnaliştii italieni insistă că Lazio nu-l va vinde pe Milinkovic-Savic pentru o sumă mai mică de 120-130 de milioane de euro.

Totodată, Lotito a explicat că nu va accepta ca în preţul transferului să fie incluşi jucători de la alte echipe şi nici formula unui împrumut cu opţiune de cumpărare, foarte folosită în ultima perioadă, în încercarea de a fenta fair play-ul financiar impus de UEFA.

Cea de-a doua soluţie a fost propusă de Milan, potrivit presei italiene, în timp ce Juventus şi Real Madrid ar putea intra în scenă doar în cazul plecărilor lui Miralem Pjanic, respectiv Luka Modric. În orice caz, perioada de mercato în Italia se încheie peste o săptămână, pe 17 august, astfel că timpul pe care cluburile interesate îl au la dispoziţie pentru a realiza o astfel de mutare este la limită.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top