Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Reacția unei femei care și-a îndeplinit visul, zburând pentru prima dată cu avionul la 95 de ani

Foto: PA

Călătorii

(video) Reacția unei femei care și-a îndeplinit visul, zburând pentru prima dată cu avionul la 95 de ani

O femeie de 95 de ani a zburat pentru prima oară în viață, descriind experiența ca pe una absolut „minunată”, scrie Evening Express.

Gladys Blackburn s-a îmbarcat în avion de pe aeroportul din Luton cu destinaţia Elveţia, însoțită de 3 asistente sociale, pentru că a dorit întotdeauna să viziteze Lacul Geneva.

Pensionara, care a călătorit toată viaţa sa cu trenul sau cu autocarul, a fost tratată cu șampanie la bordul avionului.

Excursia de două zile a fost organizată de căminul de bătrâni din Milton Keynes, Buckinghamshire, în care femeia de 95 de ani locuieşte.

În trecut, îi plăcea să vină la aeroport cum aterizează sau decolează avioanele, însă nu a avut niciodată șansa să zboare.

Despre visul său a aflat personalul azilului, atunci când în curtea locuinței sociale a fost instalat un „copac al dorințelor”, unde rezidenții și-au agățat fiecare bilețele cu ceea ce își dorește mai mult.

„Am fost în al nouălea cer când m-au anunţat. Fiind printre nori cu un pahar de şampanie şi o asemenea privelişte - a fost minunat, mai bine decât mi-aş fi imaginat vreodată. La început am fost neliniştită, însă acum aş vrea să o fac din nou”, a declarat Gladys Blackburn.

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Călătorii

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top