Alătură-te comunităţii Altfel.md

Avion rusesc cu 234 de oameni la bord, aterizare de urgență în lanul de porumb

Foto: HO/AFP or licensors

Pe bune

Avion rusesc cu 234 de oameni la bord, aterizare de urgență în lanul de porumb

Un avion rusesc al companiei aeriene Ural Airlines cu peste 200 de pasageri la bord a aterizat de urgență, joi, într-un lan de porumb, în apropiere de Moscova. La scurt timp după decolare, mai multe păsări au fost aspirate în motoarele aeronavei. Zborul U6178 decolase de la Moscova și ar fi trebuit să ajungă la Simferopol, în Crimeea, scrie click.ro

Avionul companiei Ural zbura pe ruta Moscova - Simferopol. Datorită pilotului-erou, care a reușit să aterizeze de urgență într-un lan de porumb, nu au fost victime. Aeronava Airbus 321, cu 234 de pasageri la bord, a aterizat de urgenţă în apropiere de Aeroportul Internaţional Zhukovsky, la sud-est de Moscova, potrivit news.ro.

Avionul a aterizat la 1 km de pistă

Compania aeriană a precizat pe Twitter că zborul U6178 a aterizat de urgență după ce păsări au fost aspirate în motoare.

„Am avut o aterizare de urgență în Zhukovski. Păsările au intrat în ambele motoare. Motoarele s-au oprit, iar echipajul a efectuat aterizarea la un kilometru distanță de pistă”, a declarat directorul general al Ural Airlines, Serghei Skuratovбo. Potrivit presei locale, un motor s-ar fi desprins în timpul aterizării forțate, pe burtă, a aeronavei.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top