Alătură-te comunităţii Altfel.md

Chip și Dale se grăbesc să salveze din nou! Disney a anunțat relansarea celebrului serial de desene animate

Foto: Dsiney

Cultură

Chip și Dale se grăbesc să salveze din nou! Disney a anunțat relansarea celebrului serial de desene animate

Noutăți extraordinare de la Disney! Compania tocmai a anunțat că un nou serial „Chip 'n' Dale” se află în producție. Vor fi produse doar 39 de episoade pline de umor, fiecare dintre ele cu o durată de 7 minute, a anunțat compania într-un comunicat pe site-ul oficial.

De asemenea, producătorii au declarat că în serial veverițele nu vor vorbi, în comparație cu cele create de Walt Disney în 1943.

Serialul „Chip și Dale” va apărea pe canalul de streamig Disney +, programat pentru lansare în noiembrie 2019, fără să anunțe o dată concretă.

Tot azi, Disney a anunțat lansarea unei nou serial de desene animate - „Monsters at Work”, bazat pe lungmetrajele de animație „Corporația monștrilor”, produse de Pixar. Serialul va fi șansat în 2020, la fel, pe serviciul de streaming Disney +.

Veverițele haioase „Chip 'n' Dale” au luat naștere sub penița lui Walt Disney, în studioul cu același nume, în 1943. Până în 1956, „vedetele” animate s-au filmat în 23 de episoade.

Premiare unei alte serii de animație „Chip and Dale: Salvatorii în Misiune” a avut premiera pe 4 martie și a fost difuzat până în 1990. În total, au fost difuzate 65 de episoade.

Desenul animat "Monsters, Inc." a fost lansat în 2001. A obținut un Oscar în cea mai bună nominalizare la Muzică. În 2013 a apărut desenul animat "Universitatea de monștri".

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

To Top