Alătură-te comunităţii Altfel.md

(Video online) lansarea iPhone 11. Vezi online evenimentul Apple pe YouTube

Foto: playtech

Sci-Tech

(Video online) lansarea iPhone 11. Vezi online evenimentul Apple pe YouTube

iPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie, ora 20. Apple va transmite live video lansare iPhone 11. Sunt câteva surse în care să-l vezi, inclusiv în acest articol.

iPhone 11 va fi prezentat la sediul Apple din San Francisco . Totuși, pentru că nu toată lumea ajunge acolo, există un live video pentru lansare iPhone 11. Îl poți urmări live în acest text, începând cu ora 20, sau poți folosi una dintre sursele puse la dispoziție de Apple.

Live video lansare iPhone 11: unde vezi evenimentul

Evenimentul pentru iPhone 11 va începe la ora 20 (ora României). La sediul Apple din Statele Unite ale Americii, asta înseamnă dimineața.

Live video lansare iPhone 11 va fi disponibil via Safari, pe MacBook sau iMac, sau via Edge pe Windows 10. Dacă vrei să urmărești așa, Apple a pus la dispoziție o pagină dedicată.

Pe Windows sau Linux, transmisiunea live de la lansarea iPhone 11 va funcționa și pe Chrome, și pe Firefox. Totodată, poți folosi Safari pe iPhone, iPad, iPod Touch cu iOS 10 sau mai nou. Sigur, dacă ai Apple TV, funcționează și pe Apple TV.

Noul iPhone prezentat, în premieră, cu live stream pe YouTube

Pentru prima dată, Apple transmite live video lansare iPhone 11 pe YouTube. Astfel, e suficient să setezi un reminder și să urmărești acolo. Funcționează pe toate dispozitivele și este același feed de live stream ca pe Safari sau Edge.

Odată ce evenimentul Apple va fi încheiat, compania va anunța perioada de precomandă, dar și când telefoanele vor fi în magazine. Prețurile nu vor fi mai mici decât în trecut, ceea ce era de așteptat. Cel mai ieftin iPhone 11 va fi însă sub 1.000 de dolari (estimările sunt că va costa mai puțin de 800 de dolari).

Cât va costa iPhone 11 cu toate noile versiuni pregătite de Apple

La început de septembrie au fost dezvăluite și prețurile pentru noile telefoane. Astfel, denumirile ar fi acestea: iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Cel din urmă, după cum îi zice și numele, va fi cel mai mare și cel mai performant.

iPhone 11 – prețul ar începe de la 750 de dolari

iPhone 11 Pro – prețul ar începe de la 1.000 de dolari

iPhone 11 Pro Max – prețul ar începe de la 1.100 de dolari

Când vine vorba de prețul pentru România, te poți aștepta ca cel mai ieftin să fie 4.000 de lei. Cel mai scump se va apropia de 6.000 de lei. Vom afla mai multe după live video lansare iPhone 11.

Vestea mai bună, pentru modelele Pro, e că spațiul de stocare ar începe de la 128 GB. Apple ar oferi și variante cu 512 GB spațiu de stocare, iar modelele Pro ar avea și 6 GB memorie RAM, alături de procesorul A13 Bionic.

Cea mai mare schimbare, și vizibilă, e la departamentul foto-video. O vom descoperi în live video lansare iPhone 11. Astfel, cele mai bune modele vor avea trei camere foto, eventual cu una ultrawide ca noutate absolută. În ceea ce privește bateria, nu te aștepta la minuni. Pro Max ar avea un acumulator de 3.500 mAh pentru un ecran de 6,5 inci OLED.

Chiar dacă rezoluția senzorilor foto a rămas la 12 MP, e foarte probabil ca Apple să pună unii mai buni, eventual mai mari. Asta ar însemna poze mai bune în condiții proaste de luminozitate, dar și o aplicație mai bună pentru camera foto. Totodată, sunt așteptate noutăți și pe partea de video, eventual cu mai mult control.

Samsung și Huawei, cei mai importanți rivali pentru Apple, oferă deja un control manual mai bun în aplicația camerei. Totodată, te poți aștepta la aplicații noi de realitate augmentată.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sci-Tech

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top