Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Donald Trump afirmă că „rinichiul are un loc foarte special în inimă”

Foto: The Hill

Lol

(video) Donald Trump afirmă că „rinichiul are un loc foarte special în inimă”

O nouă gafă marca Donald Trump. Președintele american a declarat miercuri că „rinichiul are un loc foarte special în inimă”, luând prin surprindere comunitatea medicală, în timp ce oficialul anunța un plan guvernamental de combatere a bolii renale în SUA, scrie The Guardian.

Donald Trump a anunțat un nou plan guvernamental de combatere a bolilor renale și restructurarea programelor de transplanturi, iar în timpul discursului, președintele a spus mai mult decât l-au sfătuit specialiștii.

„Aţi muncit atât de mult la rinichi. Foarte special. Rinichiul are un loc foarte special în inimă. Este un lucru incredibil”, a afirmat liderul SUA.

Afirmația președintelui american a stârnit vâlvă pe Internet, în condițiile în care cele două organe, rinichii și inima, sunt plasate la om în zone diferite ale trunchiului.

Totuși, este puțin probabil ca Trump chiar să creadă că rinichii sunt situați în inimă, ci mai degrabă liderul de la Casa Albă a încercat să sublinieze importanța sănătății rinichilor, în condițiile în care aproximativ 37 de milioane de americani suferă de boli renale.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lol

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top