Alătură-te comunităţii Altfel.md

Al-Khelaifi este hotărât. Vrea să-l aducă la PSG pe Arsene Wenger

Foto: digisport.ro

Sport

Al-Khelaifi este hotărât. Vrea să-l aducă la PSG pe Arsene Wenger

Arsene Wenger s-a despărțit de Arsenal în vara anului trecut, după 22 de ani petrecuți pe banca "tunarilor". Viitorul său rămâne un mister, în contextul în care francezul a refuzat mai multe oferte greu de neglijat, scrie digisport.ro

Real Madrid l-a ofertat pe Arsene Wenger, însă francezul a recunoscut în urmă cu o săptămână faptul că i-a refuzat pe galactici. În schimb, tehnicianul în vârstă de 69 de ani ar putea ajunge la alt gigant european.

Arsene Wenger, curtat de Nasser Al-Khelaifi

PSG este în discuții cu Arsene Wenger. Francezul ar putea ajunge în capitala Franței nu pentru poziția de antrenor, ci ca director sportiv. Potrivit presei franceze, Nasser Al-Khelaifi intenționează să-l coopteze pe Wenger în acest sezon în proiectul său.

Arsene Wenger și-a început cariera de antrenor la Strasbourg U19, apoi a trecut pe Cannes, ca assistant manager. Primul job ca antrenor principal la o echipă de seniori l-a avut la AS Nancy, din 1984 până în iunie 1987, apoi a plecat la Monaco, club la care a antrenat până în 1994. Pentru Wenger a urmat apoi o aventură la Nagoya Grampus, în Japonia, unde a stat un an și jumătate. La 1 octombrie 1996 avea să devină antrenorul lui Arsenal, club la care a bifat peste 1200 de meciuri.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top