Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) Se caută doi mâncăcioși. Au luat „micul dejun” la un local din capitală și au uitat să plătească 907 lei

Foto: TripAdvisor

Pe bune

(foto) Se caută doi mâncăcioși. Au luat „micul dejun” la un local din capitală și au uitat să plătească 907 lei

Doi tineri au mâncat mai mult decât pe săturate la o cafenea din capitală și au plecat fără să plătească pentru ceea ce au consumat. Administrația localului a decis să facă un apel pe pagina de Facebook, în care îi invită să revină și să achite un bon în valoare de...907 lei!

Toată întâmplarea s-a produs în dimineața zilei de duminică, 24 martie. În mesajul publicat pe Facebook, administrația localului apelează la bunul simț al celor doi clienți și le dă un răgaz până joi, 28 martie, și îi așteaptă să se prezinte până la ora 15:00 la cafenea și să plătească nota de plată, în caz contrar, va face o plângere la poliție.

Administrația afirmă, de asemenea, că deține o înregistrare video cu ajutorul căreia tinerii pot fi identificați în momentul în care se ascund în mod deliberat și fug.

„Noi muncim foarte mult, ne străduim foarte mult și așteptăm ca munca noastră să fie apreciată și respectată. Noi nu dorim să transmitem această înregistrare la poliție, așa că am decis să le dăm un răgaz tinerilor, până la 28 martie, ora 15:00... Sperăm că vor veni și își vor plăti datoria. Noi, la rândul nostru, nu vom da nimănui acest video și îi vom servi pe băieți cu cafea bună... În echipa noastră există o regulă, nu contează de cât de mult am greșit, contează modul în care rezolvăm problema. Vom fi recunoscători pentru distribuiri”, scrie în mesajul publicat pe pagina „Cafe de Italia”.

La postare a fost atașată și o fotografie cu bonul, care include lista celor consumate de perechea mâncăcioasă, ceea ce a stârnit mirarea și amuzamentul unor internauți:

„Un litru de bere, un litru de vin, aproape un litru de cafea și aproximativ 3 kg de mâncare??? Vorbiți serios? Doi oameni? Precis au fugit? Poate s-au rostogolit???”, a scris un utilizator în comentarii.

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top