Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) #Gatacugluma. Un actor român a adresat cel mai dur îndemn la vot: „Dacă ies tot ăştia, noi suntem cei mai proşti”

Foto: Captură Facebook/Andu Radu

Actual

(video) #Gatacugluma. Un actor român a adresat cel mai dur îndemn la vot: „Dacă ies tot ăştia, noi suntem cei mai proşti”

Actorul român Șerban Pavlu adresează cel mau dur și mai puternic îndemn la vot, în care condamnă ușurința cu care românii fac glumițe și meme-uri pe Facebook despre guvernanți, în loc să acționeze cu adevărat și să schimbe situația politică în care a ajuns astăzi România, la 30 de ani de la Revoluție.

Actorul a ținut un discurs într-o manieră ironică, în care se întreabă cât de afectați sunt politicienii de meme-urile și glumele pe seama lor din mediul online ale românilor care „dau bine pe Facebook, indiferent de cine îi conduce” și a subliniat faptul „că dacă că dacă ies tot ăştia (la alegeri), noi suntem cei mai proşti şi pe urmă o să avem timp până la următoarele alegeri să ieşim în Piaţă şi să facem unicorni din luminiţe şi meme pe Facebook”.

Șerban Pavlu a atacat dur politicienii din actuala conducere a României, numind-o pe Viorica Dăncilă „analfabetă” pusă la Palatul Victoria de „băieții din Teleorman”, iar pe restul „niște troglodiți care vorbesc mai prost decât Iliescu şi fură mai pe faţă decât Năstase”.

Ideea că ironiile şi glumele pe seama politicienilor sunt absolut ineficiente, dacă oamenii nu vor ieși la vot este accentuată în repetate rânduri în clipul devenit viral.

Sub hashtag-ul „gata cu gluma”, clipul cu Şerban Pavlu a fost publicat pe Facebook de editorul de imagine Andu Radu şi a devenit viral - la nici 24 de ore de la publicare, clipul a fost vizualizat de peste un milion de ori și distribuit în rețea de peste 50.000 de persoane.

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Actual

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top