Alătură-te comunităţii Altfel.md

Bărbat arestat după ce timp de un an a mâncat gratuit la KFC. Cum a reușit să-i păcălească pe angajații lanțului de fast-food

Foto: twitter

Pe bune

Bărbat arestat după ce timp de un an a mâncat gratuit la KFC. Cum a reușit să-i păcălească pe angajații lanțului de fast-food

Un tânăr de 27 de ani din Africa de Sud a fost arestat și urmează să apară în fața instanței după ce a fost prins că timp de un an a mâncat gratuit în restaurante KFC pretinzând că este responsabil cu controlul calității produselor, scrie Libertatea.

Bărbatul le spunea angajaților lanțului de fast-food că este trimis de la centrul KFC pentru a verifica dacă puiul și celelalte produse pe care le servesc corespunde standardelor de calitate. Potrivit India Today, tânărul, student la Universitatea KwaZulu-Natal intra cu încredere în restaurant și după ce verifica bucătăria și încăperile, se așeza la o masă și cerea să îi fie aduse ce produce voia.

Mai mult, el venea îmbrăcat foarte bine, avea un ecuson și cobora dintr-o limuzină, ceea ce îi făcea pe angajați să-i dea crezare.

„Când venea toți încercam să ne comportăm cât mai bine pentru a nu-l supăra pe trimisul de la sediul central. Era atât de convingător pentru că era încrezător și chiar și alți colegi de la alte restaurante KFC îl știau”, a povestit unul dintre angajații păcăliți, acesta adăugând că escrocul trebuie să fi lucrat într-un KFC înainte deoarece cunoștea totul foarte bine.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

To Top