Alătură-te comunităţii Altfel.md

Un bărbat ar fi filmat, pe ascuns, sub fustele a 550 de femei și a postat conținutul online

Foto: altoday.com

Pe bune

Un bărbat ar fi filmat, pe ascuns, sub fustele a 550 de femei și a postat conținutul online

Un bărbat a fost arestat la Madrid, sub suspiciunea că a filmat pe ascuns sub fustele a 550 de femei şi a postat o mare parte a acestui conţinut online, relatează Digi24.ro, care citează BBC.

Bărbatul, un columbian în vârstă de 53 de ani, a făcut înregistrările cu ajutorul unui telefon mobil ascuns în rucsac. Potrivit poliţiei, bărbatul a încărcat 283 de videoclipuri pe site-urile pornografice, unde acestea au strâns milioane de vizualizări.

Multe dintre cele 555 de victime - unele minore - au fost filmate în timp ce călătoreau cu metroul din capitala Spaniei. Bărbatul ar fi realizat aceste filmări zilnic, încă din vara trecută, atunci când a postat primul videoclip.

Suspectul ar fi operat şi în supermarketuri, uneori chiar intrând în vorbă cu femeile vizate, pentru a obţine fotografii mai clare. Poliţia a început să monitorizeze suspectul şi l-a arestat în timp ce filma o femeie în metrou.

Într-un raid la casa bărbatului, poliţia a descoperit un laptop şi hard-disk-uri conţinând sute de videoclipuri. Propriul său site avea 3.519 de abonaţi.

În Spania, faptele bărbatului sunt considerate abuz sexual şi sunt pasibile de închisoare.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top