Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Disney a prezentat un trailer al filmului „Aladdin”, care ni-l arată pe Will Smith în rolul Ginului

Foto: Walt Disney Studios

Cultură

(video) Disney a prezentat un trailer al filmului „Aladdin”, care ni-l arată pe Will Smith în rolul Ginului

Studioul de film Disney pregătește pentru toți iubitorii de film o adaptare cinematografică spectaculoasă a celebrului film animat „Aladdin”, creat de același studiou în anul 1992. Pentru mai mult suspans, pe canalul de youtube al studioului a fost publicat și al doilea trailer al filmului care, în comparație cu primul, nu ne spune mai nimic despre actori.

Aladdin” este povestea tumultoasă a fermecătorului cerșetor cu același nume, a cărui soartă se împletește cu a prințesei Jasmine și a unui Gin, care pare a fi cheia viitorului celor doi. Acțiunea filmului se petrece într-un oraș portuar fictiv - Agrabah.

Filmul este regizat de Guy Ritchie, care e a contribuit și la scenariu, alături de John August.

Actorul egiptean Mena Massoud joacă în rolul principal: un „șobolan de pe străzi” care visează la faimă și bogăție. Prințesa Jasmine va fi interpretată de Naomi Smith, iar actorul Marwan Kenzari îi dă viață diabolicului Jafar.

Lui Will Smith i-a revenit rolul Ginului.

Teaserul, care a fost lansat în luna octombrie a anului trecut, ne tachinează puţin cu câteva note muzicale ce seamănă izbitor cu coloana sonoră a animaţiei originale:

Premiera filmului este programată pentru data de 24 mai 2019.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

To Top