Alătură-te comunităţii Altfel.md

Abia acum s-a aflat! Clauza secretă a transferului lui Neymar care a îmbogățit un oficial al Barcelonei

Foto: digisport.ro

Sport

Abia acum s-a aflat! Clauza secretă a transferului lui Neymar care a îmbogățit un oficial al Barcelonei

Neymar (26 de ani) este și acum cel mai scump fotbalist din toate timpurile, grație celor 222 de milioane de euro plătite de PSG în vara lui 2017 în schimbul transferului de la Barcelona. Nu toată suma a intrat, însă, în conturile campioanei Spaniei, pentru că o clauză descoperită abia acum a îmbogățit un oficial al catalanilor, scrie digisport.ro

Informațiile au fost divulgate de Què T'hi Jugues, o emisiune a catalanilor de la Cadena SER. Potrivit acestora, Andre Cury, un angajat al clubului care e stabilit în Brazilia, a primit nu mai puțin de 6,6 milioane de euro din transferul lui Neymar. Acesta este un apropiat al fotbalistului și în 2012, cu un an înainte ca fotbalistul să ajungă pe Camp Nou, a semnat un contract cu președintele de atunci al Barcelonei, Sandro Rosell, prin care clubul catalan se angaja să îi plătească un comision de 3% pentru un viitor transfer.

Andre Cury a contribuit la mai multe transferuri ale Barcelonei, fiind omul care le recomandă oficialilor cei mai buni jucători pe care îi vede în America de Sud. Printre ei, Arthur Melo și Yerry Mina.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

To Top